YTD Video Downloader 3.9

YTD Video DownloaderYTD Video Downloader is een klein freeware programma met grootste prestaties voor het downloaden en omzetten van je video’s. YTD Video Downloader downloadt op een zeer snelle wijze video’s van websites zoals Youtube, Vimeo, Blip.tv, Vevo en meer dan 60 andere videowebsites. Daarbij is het ook mogelijk om de video’s om te zetten naar standaardformaten voor de iPad, iPhone, PSP, iPod, smartphone, Windows Media Video, Xvid MPEG-4 en MPEG Audio Layer 3.

YTD Video Downloader zal automatisch de video downloaden via de URL die je op het klembord hebt geplaatst, zonder dat je daarvoor de CTRL-V combinatie hoeft te gebruiken. Door op de Download knop te drukken zul je het gedownloade bestand op eenvoudige wijze op een gewenste locatie kunnen bewaren. Tijdens dit proces zul je wel merken dat de helft van het scherm voor commerciële doeleinden gebruikt wordt en dan vooral om hun Pro-versie te promoten.

YTD Video Downloader heeft helaas nog geen ingebouwd helpmenu, maar je kunt wel naar de hulpvaardige website van YTD Video Downloader surfen. Leuk ook voor ervaren gebruikers is de ondersteuning van het open-source Ffmpeg media framework voor het omzetten van bestanden waarbij je zelf een heel aantal parameters kunt instellen. De website toont via duidelijke voorbeelden ook aan minder ervaren gebruikers hoe een manuele conversie van een video nu precies in zijn werk gaat.

Kortom YTD Video Downloader doet wat het belooft, en het doet het snel en efficiënt.

Voordelen YTD Video Downloader

  • YTD Video Downloader blinkt uit in stabiliteit.
  • Het is eenvoudig te gebruiken en doet zijn werk op een snelle en nette manier.
  • De output van de video’s is van een gelijkaardige kwaliteit dan de originele video’s.
  • De audio-kwaliteit is door geen enkel ander video downloadprogramma te evenaren.

Nadelen YTD Video Downloader

  • Hoewel YTD Video Downloader over het algemeen zeer gebruiksvriendelijk is, is het voor echte leken misschien toch even zoeken.
  • De betaalversie van het programma is veel te duur.
  • Installeer alleen YTD Video Downloader en geen andere zaken zoals de toolbar van het programma. Zo vermijd je heel wat vertragingen en vervelende malware op je computer.
Type: freeware
Grootte: 6.0 MB
Categorie: Download Software
YTD Video Downloader is 735 keer gedownload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *