uTorrent 3.4

uTorrent (officieel geschreven µTorrent) is een programma waarmee je muziek, films, games, software en meer kan downloaden via torrents. uTorrent is dus ook een bittorrent-cliënt en kan alleen worden gebruikt om torrents te downloaden en hierin is dit programma erg goed. Daarom wordt uTorrent ook erg veel gebruikt bij de mensen die torrent bestanden downloaden. uTorrent is compact en snel, kortom wat wil je nog meer?

uTorrent is compact
uTorrent is een programma wat op de achtergrond kan draaien en gebruikt niet veel geheugen van je computer.
Met dit programma kan je de download snelheid en uploadsnelheid instellen en als er maar genoeg seeders/leechers zijn dan kan je erg snel bestanden downloaden. uTorrent is een programma wat je gratis kan gebruiken om torrents mee te downloaden. En niet te vergeten uTorrent is kleiner dan 1 MB waardoor het niet veel ruimte van je pc gebruikt en daarnaast gebruikt het programma ook weinig geheugen.

Soorten uiterlijk/skins uTorrent
Er zijn ook verschillende soorten uiterlijk beschikbaar voor uTorrent deze kan je downloaden via deze link

uTorrent Language Pack
uTorrent is er ook in de Nederlandse taal, in het uTorrent Language Pack zijn velen talen beschikbaar waaronder dus ook het Nederlands. Dat pakket kun je hier downloaden. Wanneer je een nieuwe taal wil installeren plaats je utorrent.lng in %AppData%\uTorrent. Voor een installatie handleiding kun je bij onze partner terecht.

Handleiding uTorrent
Wanneer je problemen met het programma uTorrent ondervindt vind je bij Snelrennen een handleiding voor het
installeren en configureren van uTorrent. Maar je kan ook een uTorrent handleiding volgen bij Duken. Dat maakt het allemaal net weer even iets gemakkelijker, en dan weet je zeker dat je uTorrent goed gebruikt zodat je de beste prestaties krijgt.

uTorrent Plus
Naast de gratis editie van uTorrent is er ook uTorrent Plus, dit is een uitbreiding op het bestaande programma en bevat onder andere:
– een geïntegreerde anti-virus scanner.
– codecs om HD Video af te spelen.
– de mogelijkheid om gemakkelijk videos verplaatsen naar je devices.

Dit zijn op zich mooie extra functies, maar de een virusscanner en codecs kan je ook los downloaden.

Films downloaden met uTorrent
Voor meer informatie over hoe je gemakkelijk films kunt downloaden door middel van uTorrent bekijk je de handleiding films downloaden pagina. Voor meer informatie over hoe uTorrent werkt bekijk je de handleiding.

Type: freeware
Grootte: 1,4 MB
Categorie: Bittorrent Software,Download Software
uTorrent is 135482 keer gedownload.

7 reacties op uTorrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.