uSpotted 0.9

uSpotted is een vergelijkbaar met het progamma Spotnet. Met uSpotted is het het mogelijk is om zogenaamde spots van nieuwsgroepen te halen. uSpotted is één van de beste opvolgers van het opgedoekte FTD en is te vergelijken met applicaties zoals Spotnet en Spotlite. uSpotted vraagt weinig van de snelheid/vermogen PC, maar is toch uiterst efficiënt.

Uiterlijk/interface uSpotted
Kenmerkend voor uSpotted is ook de handige gebruikersinterface die vergelijkbaar is met deze van MS Office, de zogenaamde Ribbon (GUI). Voor de echte liefhebber van nieuwsgroepen is dit een onmisbare applicatie. Het is gratis te downloaden en momenteel beschikbaar voor de laatste Windows versies. Daarnaast heb je ook MS Netframework V4 om uSpotted te laten draaien.

Voordelen uSpotted
–    Gratis te downloaden en te gebruiken programma.
–    Voor veel mensen is uSpotted de beste op nieuwsgroepen gebied door zijn snelheid, uSpotted is snel en efficiënt.
–    uSpotted blinkt ook uit in overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. De applicatie is gemakkelijk onder de knie te krijgen en de aangeboden opties zijn logisch.
–    Zeer efficiënte filterfunctie.
–    Mogelijkheid om niet alleen te downloaden, maar om ook te uploaden.
–    Regelmatig nieuwe versies met verbeteringen en innovaties beschikbaar.

Nadelen uSpotted
–    Met uSpotted is het enkel en alleen mogelijk om spots te downloaden. Dit ‘nadeel’ werkt dan weer wel in het voordeel van de snelheid van dit programma.
–    Wanneer de gebruiker van uSpotted headers en berichten kan binnenhalen, is hij of zij wel verplicht om de providergegevens in te vullen. Of je kan de header aanvullen door middel van bijvoorbeeld nntp.aioe.org.

Handleiding uSpotted
De uSpotted handleiding kunt u hier volgen.

Type: freeware
Grootte: 7.9 MB
Categorie: Download Software
uSpotted is 1315 keer gedownload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *