TVUPlayer 2.5

Met TVUPlayer kun je live TV kanalen op je PC bekijken. TVU netwerken gebruiken P2P technologie om TV programma’s live op het web te bekijken. Omdat TVUPlayer via de P2P technologie werkt, is de kwaliteit van het beeld afhankelijk van het aantal gebruikers dat gelijktijdig naar een bepaald kanaal kijkt. Bij veel gebruikers kan dit soms haarscherpe beelden opleveren, maar bij weinig gebruikers kan het wazig worden. TVUPlayer zendt programma’s van over de ganse wereld uit die niet beschikbaar zijn via de lokale kabel- en satellietproviders binnen in de huiskamer.

Voordelen TVUPlayer
– Een groot voordeel is dat de TVUPlayer beschikbaar is voor mobiele telefoons zoals de Blackberry en de Apple iPhone. En daarnaast werkt TVUPlayer als applicatie ook op de iPod Touch. Je kunt dus altijd en overal live streaming TV-kanalen bekijken.
– TVUPlayer is 24 uur per dag beschikbaar en biedt kanalen van over de ganse wereld aan.
– Ondanks het grote aanbod aan Aziatische zenders en kanalen zijn er ook heel wat sportprogramma’s, sportevenementen, films en muziekprogramma’s te bekijken. Waaronder ook grote en bekende kanalen zoals CBS, Nickelodeon, CNN en ESPN maken deel uit van het aanbod.
– Uitzendingen kunnen tegen betaling opgenomen worden via het programma TVUPlayer.

Nadelen TVUPlayer
– Het systeem is niet altijd even stabiel en ondervindt soms connectieproblemen. Het is en blijft een P2P programma waarbij je snelheid van jouw internet en de hoeveelheid gebruikers de videokwaliteit kan beïnvloeden.
– TVUPlayer beinvloedt de snelheid vraagt wel wat van het geheugen van de computer. Op een oude laptop of desktop kun je hiervan problemen ondervinden.
– Als de gebruiker zijn favoriete programma of film wil opnemen dan moet hij hiervoor een bedrag betalen.
– De klantendienst van TVUPlayer is niet altijd even goed.
– Het beeld is niet altijd even scherp.

Type: freeware
Grootte: 5.4 MB
Categorie: Mediaplayers
TVUPlayer is 567 keer gedownload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *