Spotnet 1.8.1

Spotnet is een programma wat vergelijkbaar is met het programma FTD, Het grote verschil van Spotnet is echter dat de Spotnet database is opgebouwd op Usenet. Het opgeheven programma FTD had dit niet en heeft hier een eigen database voor. Daarnaast is Spotnet ook een stuk gebruikersvriendelijker omdat het meerdere programma’s en websites in één stukje software zet. Met Spotnet zoek je namelijk je download op de nieuwsgroepen en met Spotnet kun je deze ook direct downloaden.

Spots direct downloaden
Vanaf versie 1.4 is het mogelijk om spots gelijk te downloaden via Spotnet en daarnaast hebben gebruikers ook de mogelijkheid om zelf spots toe te voegen aan de database.

Voordelen Spotnet ten opzichte van FTD

  • Één van de belangrijkste voordelen van Spotnet is dat het draait op Usenet en in theorie daarom nooit kan worden afgesloten door stichtingen zoals Brein.
  • Je hebt geen zoekmachinewebsites meer nodig om spots te downloaden.
  • Je hebt geen downloadprogramma nodig.
  • Spotnet kan je gratis downloaden.
  • Spotnet repareert de download automatisch indien nodig.

Handleiding Spotnet
Wanneer je nog niet bekend met Usenet of Spotnet is een handleiding altijd handig. De Spotnet handleiding kunt u hier volgen.

Alternatief Spotnet
Spotnet werkt helaas niet op mac en linux computers, een goed alternatief voor spotnet is daarom Spotlite. Spotlite werkt ook op de mac en linux.

Type: freeware
Grootte: 10 MB
Categorie: Download Software
Spotnet is 194384 keer gedownload.

97 reacties op Spotnet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.