SLOW-PCfighter

Is je PC de laatste tijd heel wat trager geworden? Raak je ook geïrriteerd en gefrustreerd van het voor een computer zitten en het staren naar een scherm zonder dat er iets gebeurt? Als je een van deze problemen herkent, hoef je niet meteen te panikeren, maar kun je overwegen om een beroep op SLOW-PCfighter te doen.

SLOW-PCfighter
Met zijn toepasselijke naam gaat SLOW-PCfighter de problemen van een trage PC analyseren en aanpakken. Hiervoor gaat het programma van geavanceerde technologieën gebruik maken om vervolgens ongebruikte onderdelen van mislukte software- en driverinstallaties uit je registry te verwijderen. Daarnaast wordt ook het Windows opstartgedeelte geoptimaliseerd en worden ook de overblijfselen van programma’s die niet helemaal verwijderd zijn, voor goed van je computer gehaald.

Leuk ook aan SLOW-PCfighter is dat het installatieprogramma slechts 4 MB bedraagt en dat het in ideale omstandigheden binnen 15 minuten op je computer geïnstalleerd staat. De 5 hoofdprogramma’s worden vervolgens zeer duidelijk in beeld gebracht en zijn erop gericht om de levensduur van je computer te verlengen en een falen van je systeem te vermijden.

SLOW-PCfighter is op scan- en herstelgebied zeer snel en je hoeft bovendien geen handleiding in handen te nemen om met het programma van start te gaan. Met een mogelijkheid om automatisch een backup te maken voor elke scanbeurt hoef je jezelf ook geen zorgen te maken over het eventuele verlies van registrybestanden.

Voordelen Slow-Pcfighter

  • SLOW-PCfighter beschikt over een zeer snel scan- en opschoonproces.
  • Het opschonen gebeurt bovendien op een zeer efficiënte wijze. Opvallend is dat SLOW-PCfighter heel wat problemen vindt en aanpakt die andere vergelijkbare applicaties niet vinden.
  • SLOW-PCfighter is zeer gebruiksvriendelijk omdat de layout zeer eenvoudig is en de instructies ook duidelijk en helder zijn.

Nadelen Slow-Pcfighter

  • Hoewel het om een betalende software gaat, lijkt de grafische interface van het programma op die van een gratis versie. Op dit gebied kan Slow-Pcfighter zich nog verbeteren.
  • Een backup maken van je registry duurt een stuk langer dan bij andere bekende registry cleaners.
  • Er bestaat geen mogelijkheid om handmatig een backup van je registry te maken.
Type: freeware
Grootte:
Categorie: Systeem onderhoud
SLOW-PCfighter is 845 keer gedownload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *