NNTPGrab 0.62

NNTPGrab is een gratis nieuwsreader die kan gebruikt worden op verschillende besturingssystemen (Linux, Apple Mac en MS Windows). Het is in deze vergelijkbaar met andere bekende nieuwsreaders zoals Grabit, Alt.binz en Newsleecher. Via NNTPGrab kan de gebruiker nieuwsberichten en bestanden uit verschillende nieuwsgroepen lezen en downloaden. Dit alles gebeurt over een beveiligde SSL verbinding.

Leuk om te weten is dat met deze applicatie verschillende downloads tegelijkertijd kunnen plaatsvinden en dat bestanden automatisch uitgepakt worden (winzip/rar) en ook gecontroleerd en gerepareerd worden. NNTPGrab heeft indien gewenst ook een webinterface en kan na het voltooien van downloads automatisch afgesloten worden. Zo hoef je niet continu aan de PC gekluisterd te blijven, maar kun je het programma zijn werk laten doen.

Voordelen NNTPGrab
–    NNTPGrab is een gratis te gebruiken programma.
–    Het programma kan ook op verschillende besturingssystemen gedraaid worden. (Linux, Windows en Mac)
–    Eenvoud siert NNTPGrab. De gebruiker gaat gemakkelijk en snel met deze applicatie overweg kunnen. Een gebruiksvriendelijke en duidelijk gestructureerde tool.
–    Op regelmatige basis worden er nieuwe updates vrijgegeven die de gebruiker nieuwe functionaliteiten biedt.

Nadelen NNTPGrab
–    De stabiliteit van dit programma laat soms te wensen over. Enkele andere populaire nieuwsreaders zoals Grabit, Newsleecher en SABnzbd+ zijn over het algemeen iets stabieler dan deze applicatie.
–    Ondanks dat de interface en het gebruik van NNTPgrab duidelijk en eenvoudig zijn, zal het toch even wennen zijn als u gebruik maakt van een zogenaamd GTK design en vormgeving.

Type: freeware
Grootte: 10.3 MB
Categorie: Download Software
NNTPGrab is 1220 keer gedownload.

Een reactie op NNTPGrab

  1. chandra schreef:

    helaas kan ik niet nntpgrab downloaden aangezien ik bij de site zelf problemen krijg bij ruby on rails…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *