Newsleecher 5.0 Beta 15

Newsleecher is een programma waarmee binaire bestanden (binaire is een verzamelnaam voor data zoals bijvoorbeeld programma’s of muziek) kunnen worden gedownload uit nieuwsgroepen. Newsleecher ondersteunt dan ook het gebruik van van NZB bestanden. NZB is een bestand wat meerdere kleine bestanden heeft, maar doordat er meerdere kleinere bestanden zijn gaat het downloaden een stuk sneller.

Newsleecher nieuwslezer
Newsleecher is een nieuwslezer, met dit programma kan je dus gebruik maken van nieuwsgroepen die op Usenet worden aangeboden. De hoofdfunctie van Newsleecher is het downloaden van binaire bestanden en door de ingebouwde Repair’n’Extract functie kunnen bestanden gecontroleerd en gerepareerd worden zodat je altijd complete bestanden hebt. Maar je kunt ook gebruik maken van Quickpar om te controleren of er incomplete bestanden zijn gedownload. Quickpar controleert bestanden en heeft ook de functie om bestanden weer compleet te maken.

Super Search functie
Newsleecher heeft  een Super Search functie, die betaald is. Via deze super search functie van Newsleecher kan men zoeken naar bestanden of nieuwsgroepen via de Newsleecher zoekserver. Het grote voordeel hiervan is dat er geen headers moeten worden gedownload en dat er geen XPAT zoekopdracht hoeft te worden uitgevoerd van de eigen nieuwsserver.
Kortom een stuk sneller als je een film zoekt.

Handleiding Newsleecher
Voor wanneer je problemen tegen komt bij de installatie van Nesleecher of het programma niet begrijpt kun je deze handleiding Newsleecher bekijken.

Newsleecher Final, Newsleecher 4.0
Wanneer je een stabiele versie van Newsleecher wilt kun je Newsleecher 4.0 downloaden. Dit doe je door middel van deze link. De handleiding van Newsleecher hierboven gaat wel over de beta versie, maar er zijn nog niet hele grote verschillen tussen deze versies.

Type: shareware
Grootte: 6.8 MB
Categorie: Download Software
Newsleecher is 33132 keer gedownload.

9 reacties op Newsleecher

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.