Mozilla Firefox 35

mozilla firefoxMozilla Firefox is een web-browser die ervoor zorgt dat je snel, veilig en volledig aanpasbaar kan surfen. De belangrijkste opties van Mozilla Firefox 2 in vergelijking met internet explorer zijn toch wel dat je Mozilla Firefox 3 kan aanpassen naar je eigen wensen door verschillende extensies en Thema’s te downloaden.

Add-ons
Via de knop extra->Add-ons kan je het uiterlijk van je webbrowser aanpassen en bepaalde andere handige dingen toevoegen aan je browser bijvoorbeeld een woordenboek of een plugin die reclame blokkeert.

Mozilla Firefox Personaliseren
Mozilla Firefox geeft je dus de mogelijkheid om je webbrowser te personaliseren, zodat jij er met plezier gebruik van kan maken.Voor nog meer add-ons die ik hierboven genoemd heb en om te zien welke er allemaal beschikbaar zijn klik je op deze link

Enkele goede opties van Mozilla Firefox:
– Mozilla Firefox maakt gebruik van tabbladen zodat je niet meerdere vensters open moet hebben voor meerdere webpagina’s.
– Met Mozilla Firefox kan je wachtwoorden bewaren die op websites worden gevraagd en daarbij een hoofd-wachtwoord instellen zodat niet iedereen gebruik kan maken van je pagina’s waar je moet inloggen met wachtwoorden.
– En nog veel meer!

Mozilla Firefox, lekker snel!
In Mozilla Firefox is de snelheid van de stukken sneller dan bij andere browsers wat natuurlijk wel erg belangrijk is bij een webbrowser.

Type: freeware
Grootte: 38.5 MB
Categorie: Webbrowsers & internet
Mozilla Firefox is 6291 keer gedownload.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.