MacKeeper 2012

Als we het over applicaties hebben die de prestaties van jouw Mac kunnen verbeteren en tegelijkertijd enkele onderhoudstaken kunnen uitvoeren, dan komen er heel wat applicaties in de schijnwerpers. Er zijn heel wat tools, zowel betalende als niet-betalende, die op verschillende manieren indruk proberen te maken. Elk heeft zo zijn eigen karakteristieken, maar geen van de applicaties is zo volledig als Mackeeper.

Mackeeper heeft steeds een stapje voor op de andere applicaties. Mackeeper biedt zijn gebruiker de mogelijkheid om via slechts enkele muisklikken allerhande innovatieve onderhoudstaken uit te voeren. De applicatie Mackeeper maakt je Mac snel, beveiligd hem en maakt hem betrouwbaar.

Voordelen Mackeeper

  • Mackeeper kost weinig voor wat het te bieden heeft. Voor ongeveer 30 Euro beschik je over een applicatie die alle andere het schaamrood op de wangen doet krijgen. Met Mackeeper krijg je een anti-virus, anti-diefstal, data-encryptie en backupsysteem in één.
  • Mackeeper loopt geruisloos in de achtergrond zonder je te storen. De applicatie werkt perfect terwijl je andere dingen aan het doen bent. Door een scantijd in te stellen, hoef je jezelf geen verdere zorgen te maken.
  • Een ander uitmuntend onderdeel van deze applicatie is de technische ondersteuning die zowel via de applicatie zelf als online bereikbaar is. Er is zelfs een telefoonnummer aanwezig om jouw problemen te verhelpen en vragen op te lossen.

Nadelen Mackeeper

  • De lage prijs houdt wel in dat je met verscheidene commerciële pop-ups rekening moet houden. Zeobit, de makers van Mackeeper, hebben honderden verschillende bedrijven onder de arm genomen om via deze applicatie reclame voor hun goederen en diensten te maken.
  • Het is niet zo eenvoudig om Mackeeper van je computer te verwijderen als je de applicatie niet meer wilt gebruiken. Er blijven helaas altijd wel Mackeeper- of Zeobitbestanden achter.
  • Bij oudere Mac’s kan de werking van Mackeeper de snelheid wel eens te beïnvloeden en is het beter om manueel scans uit te voeren.
Type: shareware
Grootte: 366 KB
Categorie: Systeem onderhoud
MacKeeper is 564 keer gedownload.

Download MacKeeper 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *