Gratis Muziek downloaden

Muziek is niet meer weg te denken van het internet en daarmee ook de mogelijkheden voor het gratis muziek downloaden en de (betaalde) streaming muziek programma’s en diensten. Gratis muziek downloaden of luisteren via streaming programma’s lijkt erg lastig, maar als je een korte handleiding gelezen hebt of aan de slag gaat met het programma zul je zien dat het een stuk gemakkelijker is als het lijkt.

Legaal & illegaal
Muziek downloaden kan zowel legaal als illegaal, wij laten de keuze aan jou wat je wilt gebruiken en vellen geen oordeel over wat goed of slecht is voor de muziekindustrie.

Gratis muziek luisteren zonder te downloadenEen programma wat de laatste tijd erg populair aan het worden is het muziek programma Spotify. Met Spotify (voor Windows, Mac, Linux en mobiel) kun je muziek luisteren zonder dit eerst in zijn geheel te downloaden. In combinatie met Facebook kan je met Spotify erg gemakkelijk muziek delen met je vrienden. En Spotify is 20 uur per maand gratis te gebruiken! (Wanneer je hier overheen gaat kun je een abonnement nemen).
Spotify

Naast Spotify kun je met iTunes ook muziek downloaden. Voordat je het nummer download beluister je de eerste 30 seconde waarna je het gehele nummer tegen een vergoeding kan downloaden.
iTunes

Liedjes gratis downloaden
Wanneer je gemakkelijk losse liedjes wilt downloaden kun je gebruik maken van Limewire (Sinds de opheffing van het programma Limewire Pirate). Limewire is één van de meest gebruikte bittorent programma’s die veel gebruikt wordt om losse liedjes te downloaden.
Limewire

Albums downloaden
Wanneer je hele albums wilt downloaden kun je gebruik maken van de Bittorrent technologie. Je download een torrent waarmee je vervolgens het gehele bestand kunt downloaden.

Torrents?
Een torrent is een klein bestand wat je download van een website zoals thepiratebay.org, deze website is gewoon Nederlandstalig en de werking hiervan zal niet veel problemen moeten meebrengen. (klik op SE, rechsboven om de download met zoveel mogelijk seeds te krijgen).

Wanneer je thepiratebay niet kunt bereiken door je provider (momenteel Ziggo & XS4ALL) kun je gebruik maken van Depiratebay

Muziek downloaden met uTorrent
uTorrent (officieel geschreven µTorrent) is een veelgebruikt Bittorrent programma. uTorrent richt zich op downloaden via torrents en is daarom een aanrader wanneer je het simpel wilt houden.
uTorrent

3 reacties op Gratis Muziek downloaden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.