Dropbox 1.1

Dropbox is aan gratis applicatie die door de meeste gebruikers als opslag- en/of synchronisatieapplicatie gebruikt wordt. Via Dropbox kan je tot 3 GB informatie gratis online opslagen. Tevens kan je of Dropbox op regelmatig tijdstip vliegensvlug laten synchroniseren met de bestanden die je lokaal hebt opgeslagen of kan je het programma automatisch laten synchroniseren.

Bij het toevoegen of verwijderen van een bestand zal dit dan ook automatisch online worden aangepast. Deze gesynchroniseerde bestanden kunnen bovendien ook gedeeld worden met andere mensen, ongeacht of ze nu Dropboxgebruikers zijn of niet.

Dropbox vs andere applicaties
Dropbox is natuurlijk niet het enige programma waarmee je op een gratis manier jouw bestanden kunt synchroniseren en gebruik kunt maken van virtueel geheugen. Alternatieven op de markt zijn Syncplicity, Windows Live Mesh en natuurlijk Windows Live Skydrive. Over het algemeen bieden ze een grotere opslagcapaciteit, maar zijn ze minder gebruiksvriendelijk. Voor een duidelijke, logische en gestructureerde aanpak heeft Dropbox duidelijk een streepje voor op de andere gratis applicaties.

Voordelen Dropbox
– Dropbox is uiterst gebruiksvriendelijk.
– Een Dropboxaccount is van op verschillende computers bereikbaar.
– Gratis te downloaden.
– Ongelimiteerde synchronisatie van uw bestanden.
– Dropbox werkt voor zowel Windows, Mac als Linux.
– Het is zeer eenvoudig om via Dropbox verwijderde bestanden op te vragen.

Type: freeware
Grootte: 15.4 MB
Categorie: Office Software
Dropbox is 836 keer gedownload.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.