CleanMyMac 2

Cleanmymac is een applicatie van het bedrijf MacPaw dat de gebruiker een all-in-one oplossing wil bieden die je computer opgekuist en gezond moet houden. Met slechts twee eenvoudige muisklikken kan je nutteloze bestanden verwijderen… bestanden die zich anders opstapelen en misbruik maken van je waardevolle schijfruimte en geheugen. Cleanmymac is de ideale tool voor mensen die hun systeemprestaties optimaal willen houden. Hiervoor maakt deze applicatie gebruik van handige zaken zoals het verwijderen van ongebruikte talen, de cache opkuisen, applicaties verwijderen, het opkuizen van restbestanden van al verwijderede applicaties, logbestanden verwijderen,… Cleanmymac kan op deze manier verschillende gigabytes aan schijfruimte vrijmaken en zo de snelheid van uw computer drastisch verbeteren.

Cleanmymac vs Onyx
Als je regelmatig op het Internet surft dan zul je vast al wel gemerkt hebben dat de applicatie Onyx vaak als een stevige concurrent van Cleanmymac gezien wordt. Laten we de voor- en nadelen van beide applicaties even onder de loep nemen:

  • Cleanmymac heeft een veel eenvoudigere interface dan Onyx.
  • Cleanmymac voert veel meer automatische taken uit dan Onyx.
  • Met Cleanmymac heb je veel meer keuzemogelijkheden als het aankomt op het verwijderen van bepaalde bestanden of het bewaren van bepaalde bestanden. De keuzemogelijkheden zijn uitgebreider.
  • Onyx op zijn beurt is dan weer een gratis programma in tegenstelling tot Cleanmymac.
  • Volgens verschillende gebruikers gaat Cleanmymac soms té grondig te werk en worden er ook bestanden verwijderd die nodig zijn om bepaalde applicaties te laten draaien.
  • Volgens verschillende gebruikers zou de snelheid van je computer ook meer toenemen na een scan met Onyx dan na een scan met Cleanmymac.

Voor de meer ervaren gebruiker is Onyx waarschijnlijk een betere keuze. Voor de beginnende gebruiker of de gebruiker die weinig van computers afweet , is Cleanmymac zeker een betere keuze.

Type: freeware
Grootte: 32.9 MB
Categorie: Systeem onderhoud
CleanMyMac is 380 keer gedownload.

Download CleanMyMac 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *