aTube Catcher 2.9

aTube catcherVolgens vele reviews is aTube Catcher hét programma voor het downloaden van al je Youtube video’s. Een programma dat je niet mag missen. Niet alleen omdat aTube Catcher gratis is en je bovendien geen vervelende advertenties moet verwachten, maar ook omdat je met deze software ook video’s van andere website zoals Google, Dailymotion, Yahoo, Comedy Central, Spike en vele andere websites kunt downloaden.

ATube Catcher is bovendien een programma dat heel wat andere interessante videosoftware zoals DVD/Blu-Ray/CD-Creator, DA DVD Ripper, Audio Recorder enzovoort in zijn pakket heeft opgenomen. Sommige zijn in aTube Catcher ingebouwd terwijl andere gratis kunnen gedownload worden, maar allemaal zijn ze perfect compatibel met aTube Catcher. Het programma maakt tot slot ook GIF’s, audio-CD’s, beltonen en MP3’s aan en je kunt er videostreams mee bewerken en omzetten. Kortom aTube Catcher is een manusje-van-alles!

Netjes, snel en compact…zo kun je aTube Catcher het beste omschrijven. De gebruiksvriendelijke interface werkt heel gemakkelijk en is opgemaakt rond een normale modustab waar je het belangrijkste onderdeel van het programma kunt vinden, namelijk de video downloader. Hoewel dit waarschijnlijk bekend in de oren klinkt en vele andere softwareprogramma’s deze optie ook hebben, maken de uitvoerige outputopties en de functies zoals de YouTube HD checkbox het echte verschil.

Lijken de opties toch te uitgebreid dan beschikt aTube Catcher ook nog over een helpmenu dat geen gelijke kent. Het is een van de langste helpmenu’s die we al ooit gezien hebben. Zeker voor beginners kan deze helpsectie een grote hulp zijn.

Voordelen aTube Catcher

  • Eenvoudige, maar gedetailleerde interface die je alle mogelijkheden biedt die je van een dergelijk programma mag verwachten.
  • Betrekkelijk eenvoudig te installeren en ook het downloaden van een eerste video zal je weinig problemen opleveren.
  • De output van de gedownloade bestanden is van een zeer goede kwaliteit.
  • De hoeveelheid ondersteunde mediaformaten is echt uitzonderlijk te noemen. Uitgebreider kan haast niet.
  • Het downloaden van video’s levert over het algemeen weinig tijd in beslag.

Nadelen aTube Catcher
Het is moeilijk om van dit programma nadelen op te sommen. Sommige mensen vinden het aanbod van opties wat overdreven en hebben liever een aantal basisfuncties en niets meer.

Type: freeware
Grootte: 11.1 MB
Categorie: Download Software
aTube Catcher is 603 keer gedownload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *