Alt.binz 0.36

Alt.binz is een binaire nieuwslezer die de gebruiker in staat stelt om publicaties, muziek en films uit verschillende nieuwsgroepen te downloaden. Deze software biedt de gebruiker heel wat interessante opties en functionaliteiten zoals het controleren van de gedownloade bestanden, het automatische uitpakken van rar en zip-bestanden en het repareren van de bestanden in geval van beschadiging.

De nieuwslezer van Alt.binz wordt ondersteund door verschillende zoekmachines. Daardoor is het met Alt.binz mogelijk om snel en eenvoudig verschillende nieuwsgroepen en mogelijke bestanden te doorlopen. Bovendien is de installatie van dit gratis programma zeer eenvoudig. Gewoon een locatie op je computer uitkiezen, het bestand uitpakken en laten draaien. De exe file van Alt.binz doet de rest.

Voordelen Alt.binz
–    De interface is naar eigen wens aan te passen wat de gebruiksvriendelijkheid bevordert.
–    Multi-server ondersteuning wat je in staat stelt om van meerdere servers tegelijkertijd te downloaden.
–    Alt.binz is in tegenstelling tot vele andere gelijkaardige programma’s ook compatibel met Linux.
–    Automatische PAR en RAR. Als een bestand dat je aan het downloaden bent par 2 files nodig heeft dan zal Alt.binz deze automatisch downloaden en herstellen. Het programma zal bestanden indien nodig ook uitpakken.
–    Gratis te downloaden.
–    Uitgebreid helpforum waarop eventuele vragen ongetwijfeld al beantwoord zijn.

Nadelen Alt.binz
–    Werkt enkel op Windows en Linux.
–    Soms kan het even haperen als je van meerdere servers tegelijkertijd downloadt. Dit is echter grotendeels afhankelijk van de kracht van je computer.

Type: freeware
Grootte:
Categorie: Download Software
Alt.binz is 1615 keer gedownload.

Een reactie op Alt.binz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *