ALLTubeDownloader

ALLTubeDownloaderAllTubeDownloader is een gratis videodownloader die kan gebruikt worden om video’s van Youtube en verschillende andere videowebsites te downloaden. Dankzij de ingebouwde videoconverter kunnen de video’s op je PC, laptop, iPod, iPad, iPhone, smartphone, PSP, MP3-speler en tal van andere toestellen worden afgespeeld. De software is over het algemeen heel logisch en gebruiksvriendelijk. Het downloaden van een video is dan ook een fluitje van een cent en kan met een enkele klik plaatsvinden.

AllTubeDownloader zet je Youtube-video in het gewenste formaat zoals AVI, MP3, MP4, MPEG en FLV om. Dit proces kan ook gebruikt worden bij andere tubewebsites zoals Daily Motion, Hulu, Meta Cafe en anderen. De makers van het programma beweren ook dat hun programma bij eender welke videowebsite zal werken en dat het daarom nutteloos is om ze allemaal te vermelden.

AllTubeDownloader kan heel handig zijn voor mensen die hun favoriete video’s altijd bij de hand willen hebben. Het online bekijken van video’s heeft vele nadelen die in het voordeel van AllTubeDownloader spelen. Zo worden video’s omwille van copyrightproblemen vaak van het Internet verwijderd en is het ook steeds zoeken geblazen om je favoriete video’s weer tevoorschijn te toveren. Programma’s zoals AllTubeDownloader maken daar een einde aan en maken je het als gebruiker mogelijk om je favoriete video’s gewoon op je PC op te slaan. Zo kan je ze altijd en overal bekijken.

Voordelen AllTubeDownloader

  • De layout van AllTubeDownloader is mooi en ook gebruiksvriendelijk.
  • Het programma is gratis te downloaden.

Nadelen AllTubeDownloader

  • De ontwikkelaars van het programma beloven een stabiel programma, maar dat is niet altijd het geval. In sommige gevallen crasht de software zelfs al bij het hoofdmenu.
  • De kwaliteit van de bestanden die op je PC worden bewaard is niet altijd even hoogstaand.
  • Het programma kan soms onderbroken worden door vervelende reclameboodschappen die als storend zullen ervaren worden. Bij de betalende versie behoren deze boodschappen tot het verleden.
  • Het is best om de browser plug-in die wordt aangeboden niet te installeren. Hij zorgt namelijk voor heel wat nutteloze spam.
Type: freeware
Grootte: 24.8 MB
Categorie: Download Software
ALLTubeDownloader is 624 keer gedownload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *