Advanced SystemCare Free 4

Advanced SystemCare Free wil de totaaloplossing bieden voor het oppoetsen en schoonhouden van uw computersysteem. De gratis applicatie Advanced SystemCare Free geeft de gebruiker heel wat mogelijkheden die samengepakt zijn in een handig programma.

Wat kan Advanced SystemCare Free
Zo gaat de Advanced SystemCare Free Quick Care optie de mogelijkheid bieden om het register op te poetsen, een malware scan uit te voeren, onnodige shortcuts te verwijderen of te herstellen, junk bestanden te verwijderen en browselinks van de computer te halen.

Handige opties Advanced SystemCare Free
Je kunt Advanced SystemCare Free ook bij het opstarten laten lopen zodat je het PC-proces nog kunt versnellen en de prestaties nog kunt verbeteren. Naast de Quick Care optie bestaat er ook nog zoiets als de Deep Care optie die dan weer heel wat extra mogelijkheden biedt voor de iets geavanceerdere gebruiker. Beide scanopties zijn verrassend snel omdat het programma in staat is om tot wel 10 problemen gelijktijdig op te lossen. Een statusbar geeft de gebruiker van Advanced SystemCare Free hierbij een duidelijk beeld van het scanproces. Je kunt tot slot ook een herstelpunt instellen zodat je altijd de gedane veranderingen ongedaan kunt maken.

Voordelen Advanced SystemCare Free
– Advanced SystemCare Free is echt een manusje-van-alles op gebied van het schoonmaken en optimaliseren van je computer.
– Het merendeel van Advanced SystemCare Free is gemakkelijk in gebruik en ook gemakkelijk te begrijpen.
– Mogelijkheid om een herstelpunt aan te maken zodat je steeds de gemaakte veranderingen ongedaan kan maken.

Nadelen Advanced SystemCare Free
Wees voorzichtig met Advanced SystemCare Free zodat je geen essentiële bestanden gaat verwijderen. Vooral als je in het meer geavanceerde gedeelte duikt en geen verstand van dit soort zaken hebt.

Zo is er onder meer een “Turbo booster” die je onnodige processen laat sluiten om de prestaties van je PC te optimaliseren. Gebruik deze met veel voorzichtigheid zodat je nadien niet handmatig een aantal processen moet opstarten.

Type: freeware
Grootte: 29.51 MB
Categorie: Systeem onderhoud
Advanced SystemCare Free is 604 keer gedownload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *