Adobe Media Player 1.0

Adobe Media Player is een mediaplayer van Adobe. Met Adobe Media Player kun je TV shows gratis bekijken wanneer jij dit wilt, en wie wil dat nou niet? Adobe Media Player werkt samen met verschillende TV stations en kan daardoor de laatste shows ook legaal uitzenden.

TV stations/netwerken waarmee Adobe Media Player samenwerkt:
– BLip.tv.
– CBS.
– Comedy Central.
– Epicurious.
– KQED.
– MTV.
– Mytoons.com
– Nickelodeon.
– On networks.
– PBS.
– Style.com
– Universal Music Group.
– en meer!

TV Shows downloaden met Adobe Media Player
Je kan de tv shows downloaden, en het is mogelijk om automatisch nieuwe afleveringen te downloaden van het programma wat je leuk vindt door middel van rss feeds. Natuurlijk is alles in erg goede kwaliteit zoals HD te bekijken met Adobe Media Player.

Adobe Media Player is een erg mooie mediaplayer die heel erg anders is als andere mediaplayers, en toch gemakkelijk in gebruik is zoals het hoort. En niet te vergeten, Adobe Media Player kan natuurlijk ook gewoon normale videos afspelen die op je computer staan.

Adobe Integrated Runtime
Om gebruik te kunnen maken van Adobe media player wordt Adobe Integrated Runtime ook geïnstalleerd via deze link kan je Adobe Integrated Runtime los downloaden.

Nadelen van Adobe Media Player
Nadelen van Adobe Media Player zijn lastig te vinden, het is misschien nadelig dat het programma Engelstalig is en dat TV programma’s alleen Engelse programma’s zijn zonder ondertiteling.

Type: freeware
Grootte: 1.4 MB
Categorie: Mediaplayers
Adobe Media Player is 2398 keer gedownload.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *